LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Momente importante > 7 semne prin care recunosti un bun babysitter pentru micutul tau
data: 21 Mai 2014
Momente importante

7 semne prin care recunosti un bun babysitter pentru micutul tau

Momente importante
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Siguranta si fericirea copilului tau sunt cele mai importante lucruri pentru tine. De aceea, atunci cand esti in cautare de babysitter pentru copilul tau sau ai deja unul dar nu esti sigur ca e cel mai bun, ia in considerare urmatoarele aspecte:

1. Copilul tau se bucura sa revada babysitter-ul. Daca asta se intampla inseamna ca babysitter-ul ii ofera copilului tau caldura, atentie si il face sa se simta important. In cazul in care nu se bucura sa o/il revada, e posibil ca micutul sa nu fie tratat cu iubire sau poate chiar certat.

2. Ea/el se bucura sa il revada pe micut. Oricat ar mima afectiunea si bucuria, iubirea autentica e usor detectabila. Vine natural si fara nevoie sa impresioneze. Nu ai cum sa nu o recunosti.

3. Babysitter-ul are initiativa si te ajuta sa gasiti solutii la problemele intampinate.

4. Babysitter-ul are respect pentru timpul tau. Daca soseste la timp sau te anunta din timp cand nu poate veni, atunci inseamna ca respecta si programul tau, nu numai al ei.

5. Te informeaza regulat cu privire la evolutia celui mic. Daca iti lasa post notes-uri, completeaza un raport zilnic sau iti impartaseste la sfarsitul saptamanii ce a mai facut micutul, inseamna ca este cu adevarat interesat(a) de starea de bine a copilului.

6. Copilul si casa sunt curate.

7. Accidentele sunt putine la numar. E imposibil ca cel mic sa nu cada sau sa nu se loveasca vreodata. Insa daca aceste lucruri se intampla des, atunci e un semn de alarma.

TAGS: babysitter