LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Bucovina echilibrează …mersul pe bicicletă
data: 16 Septembrie 2014

Bucovina echilibrează …mersul pe bicicletă

Unde mergem
autor: Bebebucovina
1 MEMBRU
VOTAT DE

Pe 20 septembrie, în pădurea Cernica, Bucovina este alături de mămici, tătici și pitici la Rocket Bike Fest, un eveniment pentru pasionații de ciclism de toate vârstele. Organizat de Asociația Help Autism evenimentul promovează un stil de viață sănătos, iar fondurile colectate vor fi directionate catre susținerea programelor de integrare si recuperare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Iubitorii pedalatului în mijlocul naturii sunt așteptați la concurs, având la dispoziție următoarele categorii în care se pot înscrie, în functie de vârstă, dar și de nivelul de pricepere: “Copii” (pentru copiii între 3 și 10 ani), “Family” (traseu de 9km, pentru copiii între 10 și 14 ani,) “Hobby” (traseu de 25 km pentru cicliștii amatori) și „Race” (traseu de 50 km pentru cicliștii profesioniști sau antrenați).

Bucovina va asigura echilibrul și hidratarea optimă a tuturor participanților la concurs și îî va răsplăti cu premii pe cei mai ambițioși. Cei mici se vor bucura împreună cu Bebe Bucovina de experimentele prezentate de Profesorul Trăsnit.

Programul complet al evenimentului și formularul de înscriere în concurs pe http://www.rocketbike.ro/ . Bucovina vă așteaptă la pedalat!