LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Bucovina sprijina evenimentul caritabil CROSinvers
data: 02 Septembrie 2014
Unde mergem

Bucovina sprijina evenimentul caritabil CROSinvers

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Duminică, 7 septembrie, are loc cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil CROsinverS, în cadrul căruia participanții vor alerga cu spatele. Pentru fiecare participant, sponsorii evenimentului vor dona câte 10 euro, iar sumele colectate vor fi utilizate în tratamente pentru ameliorarea stării de sanatate a copiilor Roberta, Mihai și Horia.

Evenimentul se desfășoară începând cu ora 09.00, în parcul Tineretului, intrarea Șincai. Fiecare cursă completă de 1 km realizată de un participant se contorizează în favoarea celor 3 cazuri umanitare pe care CROsinverS le susține.

Bucovina va asigura hidratarea participanților, la punctele amenajate pe traseul crosului. Sperăm sa fiți alături de noi în numar cât mai mare, căci fiecare kilometru alergat reprezintă un sprijin real pentru cei 3 copii.

Pentru a participa la CROsinverS este necesară confirmarea prezenței prin „join”/”participă”, la evenimentul CROsinverS 2014, de pe pagina de Facebook BGS Oficial http://on.fb.me/VKAVec și prin confirmarea cu nume, prenume, e-mail, la numărul de telefon 0756 296 842.