LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Pentru casa > Camera bebelusului tau – cel mai sigur loc din lume
data: 13 Septembrie 2013
Pentru casa

Camera bebelusului tau – cel mai sigur loc din lume

Pentru casa
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Cand ne hotaram sa decoram camera bebelusului, trebuie sa ne gandim in primul rand la siguranta, apoi la tendintele in design. Mobila aleasa trebuie astfel incat sa intruneasca toate standardele de siguranta si neaparat sa fie folositoare si cand copilul va creste mai mare. Daca ai in minte planul mobilierului, poti sa creezi un spatiu atractiv si functional pentru bebelusul tau.

Patul bebelusului trebuie sa fie sigur, sipcile sa nu fie la distanta mai mare de 3 cm, evitand astfel ca bebelusul sa ramana blocat cu capul intre ele. Va recomandam un sistem de inchidere, pentru a preveni eventuale accidente. Partile decorative ale unui patut pot fi daunatoare, deoarece se poate rani sau agata in acestea.

Produsele cu eticheta aprobata sunt cele care respecta masurile de siguranta.
Masa de infasat trebuie sa contina si un spatiu pentru scutece si pe viitor ar fi bine s-o transformi intr-un dulap de haine, pentru ca bebelusul va creste intr-un ritm uimitor. Este bine ca aceasta sa aiba laturile mai inalte, astfel incat siguranta copilului sa fie sporita.

Cand vei cumpara un dulap, este bine sa fie cat mai incapator, pentru ca pe masura ce copilul va creste, va avea nevoie de mai mult spatiu pentru hainute. Dulapul trebuie sa fie bine pozitionat, deoarece bebelusul va incepe sa se catere si ar fi bine sa eviti accidente nedorite.

Este bine sa pastrati mereu factura de la orice mobilier achizitionat, pentru a le putea schimba daca au defectiuni. Salteaua patutului trebuie sa se potriveasca perfect cu patul si sa fie de buna calitate, pentru ca bebelusul sa nu transpire. Pana in jurul varstei de 2 ani, bebelusul nu are nevoie de perna, pentru a evita sufocarea.