LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Cu Andreea Marin si Bebe Bucovina despre un stil de viata echilibrat, in caravana „Pretuieste viata”
data: 15 Iulie 2014
Unde mergem

Cu Andreea Marin si Bebe Bucovina despre un stil de viata echilibrat, in caravana „Pretuieste viata”

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Timp de doua luni turneul „Pretuieste viata” a ajuns in 14 dintre cele mai mari orase din Romania, unde Andreea Marin a sustinut seminarii de leadership feminin pentru peste 10.000 de participante. Bebe Bucovina a fost alaturi de Andreea Marin si invitatii sai in cele doua ore petrecute in fiecare oras, la discutiile despre cum putem atinge echilibrul suprem intre suflet, corp si minte, pentru o viata frumoasa si demna.

Caravana „Pretuieste viata”, desfasurata sub semnatura Scoala Mamelor, a fost un bun prilej de a le reaminti participantelor ca cei mici au un organism mult mai sensibil decat adultii si au nevoie de atentie si protectie sporite din partea parintilor. Alimentatia sanatoasa, dezvoltarea cognitiva si asigurarea unui mediu de crestere echilibrat pentru copii au fost principalele subiecte dezbatute impreuna cu mamele prezente la seminarii.

„Atunci cand am inceput caravana Pretuieste Viata, provocarea noastra a fost sa reusim sa impartasim cu un numar cat mai mare de persoane idei si moduri in care fiecare dintre noi poate trai frumos si demn, alaturi de intreaga familie. Sanatatea copiilor nostri este una dintre preocuparile cele mai importante abordate in cadrul seminariilor. Impreuna cu mamicile participante am inteles si mai bine ca trebuie sa le acordam copiilor nostri toata atentia si protectia necesare unei bune dezvoltari, si am descoperit cu bucurie ca cineva s-a gandit la o apa care sa raspunda nevoilor speciale ale celor mici – Bebe Bucovina. Acum, la final de eveniment, sunt increzatoare ca am reusit sa le oferim participantelor la seminarii o perspectiva mai optimista asupra vietii”, a declarat Andreea Marin.

„Preocuparea pentru un stil de viata sanatos ne-a determinat sa ne alaturam caravanei „Pretuiesete viata”. Bebe Bucovina este un produs care raspunde nevoii de hidratare corecta si alimentatie sanatoasa pe care parintii doresc sa le asigure celor mici. Ambalajul de tip bag-in-box, unic pe piata din Romania, este special conceput pentru a pastra proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare, garantand prospetimea de durata a produsului, in conditii de maxima igiena. Prin produsele din gama Bucovina sustinem si incurajam adoptarea unui mod de viata echilibrat, pentru intreaga familie”, a adaugat Andreea Constantinescu, Marketing Manager Rio Bucovina.

Caravana „Pretuieste viata” s-a desfasurat in perioada 7 mai – 19 iunie, in 14 orase din toata tara: Constanta, Galati, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Cluj, Targu Mures, Bistrita, Pitesti, Iasi, Oradea, Bucuresti si Drobeta Turnu Severin. Timp de doua ore, participantele la eveniment au abordat teme precum drepturile femeilor, stilul de viata sanatos al intregii familii, formare profesionala, antreprenoriat si alte subiecte de interes pentru o viata plina de optimism si echilibru. Evenimentul a fost sustinut si de BebeBucovina.

Despre Rio Bucovina
Compania Rio Bucovina, companie cu capital 100% privat, a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect principal de activitate imbutelierea apei minerale naturale Bucovina, precum si productia bauturilor racoritoare.

Marcile proprii comercializate de Rio Bucovina sunt: Bucovina – apa minerala naturala plata si carbogazificata; La Vitta – apa de izvor si apa de masa, Malibu – apa de masa; La Vitta, Malibu, Bon Ton, RIO – bauturi racoritoare carbogazoase; Golden Horse – bautura energizanta, La Vitta – produse alimentare.

Rio Bucovina are in portofoliu Bebe Bucovina – singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultraigienic, produs in mediu steril, recomandata pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor si meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebelusilor.

Despre „Pretuieste Viata”
“Pretuieste Viata” este un concept initiat de Andreea Marin care a fost folosit ca o “umbrela” pentru campaniile umanitare gandite si/sau realizate de aceasta de-a lungul ultimilor 20 de ani. “Pretuieste Viata” este locul care aduce impreuna oamenii dispusi sa cladeasca, sa asculte, sa ofere, sa iubeasca, sa gandeasca in spirit de echipa, sa invete, sa calatoreasca – virtual sau real, cu gandul sau cu pasul – pana departe. “Pretuieste Viata” e deschiderea spre bine de care avem nevoie pentru a face pasi inainte, partea plina a paharului, spatiul in care cunoastem oamenii care sfintesc locul, eroii zilelor noastre fara nume sonore. Si tu poti fi unul dintre acesti oameni, raspunzand apelului nostru pentru campaniile pe care le initiem, in care avem nevoie de sprijinul tau. Iti multumim si te asteptam! Intra pe www.pretuiesteviata.org si afla mai multe detalii!