LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Culorile prind aripi la Antipa
data: 02 Septembrie 2015
Unde mergem

Culorile prind aripi la Antipa

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Daca inca nu ati apucat sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii de la Muzeul Antipa din Bucuresti, aflati ca mai aveti timp pana pe 6 septembrie.
Orice persoana, inca de mic copil, urmareste cu privirea si incearca, macar o data, sa prinda un fluture si sa ii descopere secretul culorilor atat de vii si modelelor diverse. Adesea, acestia sunt perceputi ca simboluri ale frumusetii delicate si efemere, dar si ca exemple extreme ale transformarilor surprinzatoare pe care le poate suferi o fiinta vie in cursul existentei sale, trecand prin patru stadii pana la metamorfoza completa.

Atat pentru cei mici, cat si pentru voi, dragi parinti, expozitia de la Antipa poate fi extrem de interesanta, caci ne indeamna sa cunoastem o mica parte din lumea extrem de diversa a acestor minunate insecte. Acolo veti putea cunoaste specii larg raspandite in unele regiuni tropicale din America, Africa si Asia, ce pot fi observate in mediul lor natural doar la mari distante geografice de tara noastra. Insa, cu ocazia expozitiei, veti putea observa indeaproape un grup de animale cu un mod de viata fascinant si, in acelasi timp, veti putea admira bogatia de culori si forme atat de des intalnita la fluturii din zonele tropicale.

Planuiti o vizita la Muzeul Antipa?