LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Pentru casa > Cum sa faci economii atunci cand decorezi camera copilului?
data: 09 Februarie 2015
Pentru casa

Cum sa faci economii atunci cand decorezi camera copilului?

Pentru casa
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Fara indoiala ca bugetul familiei este regandit in acest moment si ca exista deja o multime de cheltuieli carora trebuie sa le faceti fata. Asa ca probabil vei cauta sa economisesti pe cat posibil acolo unde se poate. Amenajarea camerei copilului poate fi o buna ocazie pentru a pune cativa banuiti deoparte, daca regandesti putin modul in care intentionezi sa faci acest lucru.

Nu cumpara prea multa mobila

Atunci cand incepem amenajarea camerei, ne gandim deja la o multime de corpuri de mobila de care credem ca am avea nevoie. Lucrurile stau cu totul invers in schimb, deoarece camera copilului ar trebui sa fie cat mai aerisita posibil. Acest aspect este benefic atat pentru sanatatea celui mic cat si pentru tine, deoarece iti va fi mai usor sa gasesti lucrurile de care ai nevoie si de ce nu, iti va fi mai usor sa faci curatenie.

Nu cumpara o multime de accesorii.

Ne dorim ca spatiul in care cel mic isi va petrece timpul sa fie cat mai vesel si cat mai frumos amenajat. Din acest motiv, probabil ca deja te-ai gandit la o multime de accesorii si jucarii pe care ai vrea sa le cumperi pentru cel mic. Regandeste putin design-ul general si in loc sa cumperi toate aceste obiecte, alege sa decorezi peretii camerei cu stickere cu desene colorate.

Discuta cu cei dragi despre cadouri

Cei dragi iti vor face cadouri iar cei mai apropiati isi vor dori ca suprizele lor sa isi gaseasca si o utilitate. De aceea, ar fi mai bine sa lasi unele cumparaturi deoparte sau chiar sa discuti cu acestia despre cele pe care intentioneaza sa le achizitioneze.