LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Haideti cu totii La Tzara!
data: 12 Iunie 2015
Unde mergem

Haideti cu totii La Tzara!

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Spre sfarsit de saptamana, atat cei mici, cat si cei mari, viseaza cu ochii deschisi la o vacanta departe de oras. Chiar daca pustii nostri nu realizeaza in mod constient acest lucru, si ei isi doresc sa se rupa de aglomeratia orasului. La numai 36 km de Bucuresti, pe A1 Bucuresti – Pitesti, ferma La Tzara va ofera o oaza de liniste, aer curat si animalute prietenoase.

CE PUTETI FACE AICI?

Sunt activitati pentru toata lumea, mici si mari, curiosi si jucausi. Prichindeii pot alege din diversitatea de activitati destinate lor, printre care mangaierea si hranirea animalelor, calaritul poneilor, atelierele de desen/pictura/olarit, circuitul cu bicicleta, plimbarea cu barcuta pe iaz sau labirintul vesel.
Traind in mijlocul orasului, multi copii nu au ocazia sa vada sau sa se joace cu alte animalute, in afara de caini sau pisici, iar impresia pe care o au despre unele animale poate fi, de multe ori, eronata. Poate ati intalinit si voi copii care cred ca vaca e mov si face ciocolata. Aici, ei au ocazia sa se apropie de animalele din gospodaria traditionala si, cu acordul parintilor, le pot mangaia si le pot hrani, chiar din interiorul tarcurilor special amenajate.
Si pentru copiii cu simt artistic se gasesc activitati. Alaturi de atelierele de pictura si desen, cei mici pot invata cum sa transforme o bucata de lut intr-un obiect util. Nu te supara, mami, ca o sa isi murdareasca hainutele, vei vedea ce zambet larg va avea pe fata cand va tine in maini propria cana de lut.
Nu doar prichindeii se pot distra La Tzara. Parintii pot alege si ei sa calareasca, sa se plimbe cu caiacul pe raul Arges, sa se dea cu tiroliana sau sa faca circuitul cu bicicleta. Pentru circuitul cu bicicleta, atat pentru parinti, cat si pentru copii, este nevoie sa veniti cu bicicleta de acasa.
Spre final de program, va puteti relaxa impreuna la umbra foisorului, savurand preparate culinare traditionale.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.latzara.ro.

Ce ziceti, faceti o drumetie?