LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > In weekend, distractia se muta la Parcul de Aventura Comana
data: 14 Mai 2015
Unde mergem

In weekend, distractia se muta la Parcul de Aventura Comana

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

De cand a venit caldura, cel mic nu mai este multumit de jocurile pentru copii si vrea sa petreaca cat mai mult timp in aer liber? Avem o solutie pentru tine: weekend-ul viitor, stange-i pe toti laolalta, de la mic la mare, si mutati distractia de acasa, in Parcul de Aventura Comana.
Toboganele, balansoarele si leaganele sunt prietenii prichindelului atunci cand iesiti in parc, dar daca il stii mai aventuros, poate ca a venit timpul sa ii faci cunostinta cu tirolienele, peretii de catarat si arcul cu sageti. Desi la prima vedere ai spune ca un weekend in parcul de aventura nu face parte din categoria jocurilor educative pentru copii, prichindelul va invata cum sa fie mai competitiv si sa isi puna in lumina partile cele mai bune.
Parcul de aventura de la Comana cuprinde 6 trasee pentru copii, 3 trasee pentru adulti, o tiroliana peste lac si o cascada de tiroliene, pentru ca niciun membru al familiei sa nu se plictiseasca. Pentru cel mic, probabil ca atractia zilei va fi tiroliana peste lac unde se poate da singur, insa aceasta poate fi si o activitate pentru mama si copil. Catarat singur la inaltime, el poate sa cuprinda cu privirea intregul parc, iar tu ii vei putea surprinde zambetul pana la urechi. Daca are in el spirit de super-erou, sigur nu trebuie sa rateze zona arcurilor cu sageti, unde se poate transforma in personaj de povesti pentru copii.
Stim ca una dintre principalele griji ale mamicilor, atunci cand vine vorba de puii lor, este siguranta, insa nu trebuie sa iti faci griji, caci cel mic va purta tot timpul echipamente de protectie si va fi instruit de personalul specializat al parcului.
Si, pentru ca v-ati consumat energia la locurile de distractie, spre sfarsitul zilei va puteti relaxa pe marginea lacului sau puteti face chiar o plimbare cu barca pe lac.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.parcaventuracomana.ro