LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Ne mutam pe insula!
data: 31 Iulie 2015
Unde mergem

Ne mutam pe insula!

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

In mijlocul verii, tot ce ne dorim este sa fugim intr-un loc racoros, unde sa ne relaxam. Dar unde poti fugi in mijlocul orasului tu si cu prichindelul tau? Pentru cei din Bucuresti, avem o propunere: Insula Copiilor din parcul Herastrau.

Numele acesteia vine de la faptul ca “Insula copiilor” este chiar o insula, amplasata pe Lacul Herastru si este amenajata special pentru prichindei. Accesul pe insula se face prin intermediul unui pod, iar cei peste 3000 mp de vegetatie, cu copaci si un iaz cu testoase, ii dau insulei un aer aparte. Daca ajungeti pe acolo in weekend, puteti lua parte la reprezentatii de teatru de papusi, karaoke, jocuri si concursuri, toate acestea fiind oferite in mod gratuit.

Acolo puteti gasi si un magazin cu jucarii si articole pentru copii, situat chiar la intrare. In stanga podului de acces exista si o corabie cu jocuri electronice, care se pot accesa cu ajutorul jetoanelor (pretul unui jeton este de 2 lei), unde cei mici pot juca fotbal de masa, hockey pe masa, flipper sau un joc foarte distractiv cu rechini.

Cea mai mare parte a suprafetei insulei este ocupata de 11 jocuri gonflabile uriase precum Toboganul T-Rex, Piscina cu bile, Cursa cu obstacole, Toboganul cu arcada sau Corabia piratilor. Intre toate aceste jocuri gonflabile exista un traseu de 2 m latime din materiale speciale din cauciuc, care sa atenueze eventualele cazaturi ale copiilor. Pentru aceste jocuri tariful este de 15lei/copil in timpul saptamanii si 20lei/copil in weekend.

Programul insulei este de luni pana vineri, intre orele 10:00-20:00, iar sambata si duminica intre orele 10:00-21:30.