LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Ore de magie in familie
data: 07 Ianuarie 2016
Unde mergem

Ore de magie in familie

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Chiar daca acea perioada a anului in care magia pluteste in aer a trecut pentru noi, cei mari, radarele de magie ale celor mici sunt inca active. Daca pentru noi magia are o data in calendar, pentru prichindei ea este pretutindeni, caci spiritele lor inocente si neingradite au puterea sa o gaseasca la fiecare pas.

Aceasta libertate in gandire este o virtute ce merita incurajata, iar cea mai buna metoda de a o hrani sunt povestile: taramuri, fiinte si personaje magice, supranatural si intamplari fantastice, toate construite pe fundamentul unei povete cu semnificatii profunde.

Luna aceasta, magia este inca prezenta pe mai multe scene bucurestene. Iata cateva dintre ele: la Teatrul Tandarica, veti putea viziona piesa “Cei trei purcelusi”, pusa in scena cu marionete cu fire lungi, una dintre traditiile teatrului. O poveste de pe alte taramuri este cea a Micului Print, baietelul care isi dorea din tot sufletul sa-si faca prieteni. Pe aceasta o veti putea afla daca veti vizita cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Cotroceni, Grand Cinema & More sau Elvira Popescu. Tot o poveste cu printi este si “Printesa si bobul de mazare”, pe care o puteti vedea la Teatrul Coquette, ce are in centru un print mofturos. Spectacolul este o punere in scena a basmului scris de H.C. Andersen si readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei.

Voi ce planuri aveti pentru aceste zile friguroase?