LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Petreceti zilele calduroase pe marginea lacului Snagov
data: 14 August 2015
Unde mergem

Petreceti zilele calduroase pe marginea lacului Snagov

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Vara este inca aici, chiar foarte prezenta, iar prichindeii inca mai au vacanta, asa ca, de ce sa nu va bucurati de zilele insorite pe marginea unui lac in apropiere de oras? Unde mai pui ca si cei mici isi pot ocupa timpul cu o multime de activitati. Pentru asta, va recomandam parcul Artha Park, o locatie multifunctionala in perfecta armonie cu natura, la numai 30 de kilometri distanta fata de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat.

Intr-un loc imbratisat de verdeata si liniste, activitatile pe care le puteti desfasura sunt diverse si sunt adresate atat celor mici, cat si celor mari. Prichindeii vor fi, cu siguranta, atrasi de ideea unei plimbari cu poneiul in parc sau chiar de o sedinta foto cu acesta. Taticii vor fi atrasi de pescuit pe lacul Snagov, mai ales cand au o oferta variata de pesti pe care ii pot prinde: somn, stiuca, platica, rosioara, caras, lin, biban, sabioara sau regina. Nici mamicile nu sunt neglijate, ba chiar sunt rasfatate cu diferite tehnici de masaj pentru relaxare. Dar, probabil cea mai atragatoare pentru toata familia va fi plimbarea cu caiacul pe lacul Snagov, printre nuferi si lotusi. Frumusetea locului va va fura atentia pentru momente bune si chiar si cei mici vor fi prinsi de peisajele de poveste.

Pentru cei dornici de miscare, la Artha Park sunt amenajate locuri unde se poate practica mini-fotbalul, voleiul, badmintonul, golful sau traseele off-road pe bicicleta. Si, pentru ca cei mici sunt intotdeauna in central atentiei, ei au o zona special amenajata de joaca unde isi pot consuma toaaata energia. Asa ca, ce spuneti, mamici? Mergeti in weekend la Artha Park?