LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Alimentatie > Piure de morcov, cuscus si piept de curcan
data: 09 Februarie 2015
Alimentatie

Piure de morcov, cuscus si piept de curcan

Alimentatie
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Aceasta reteta este recomandata bebelusilor incepand cu varsta de 10 luni. De ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara aceasta mancarica?

- 50 grame carne de curcan (piept sau pulpa)
- 1 morcov taiat cubulete sau rondele
- 1 ceapa mica
- 1/4 cana cuscus
- 1 lingurita de ulei de masline
- Daca lui bebe ii place, poti adauga si cateva felii de dovlecel si ardei gras
- pana la varsta de un an, nu trebuie sa adaugam sare, iar apoi sa avem grija sa folosim cu moderatie


Timp de preparare: 2 ore

Portii: 1

Draga mami, ai grija ca toate ingredientele de mai sus sa fi fost deja introduse in alimentatia celui mic.

Cum se prepara?

1. In jumatate de litru de apa, adaugam carnita de curcan pe care o lasam la fiert cu ceapa, timp de o ora.
2. Intr-un alt vas punem la fiert legumele, iar dupa cateva minute adaugam si cuscus-ul. Dupa ce ne-am asigurat ca legumele sunt fierte, la fel si carnita, adaugam totul intr-un vas si pasam cu furculita sau le punem in blender. In pasta obtinuta adaugam si o lingurita de ulei de masline iar masa poate fi servita!