LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Dezvoltare bebe > Prima vizita la cinema pentru copilul tau
data: 07 Iulie 2015
Dezvoltare bebe

Prima vizita la cinema pentru copilul tau

Dezvoltare bebe
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Prichindelul tau a mai crescut si simti ca poti sa iesi cu el la evenimente care mai de care mai interesante. Printre activitatile pe care iti doresti sa le incluzi in programul lui, sigur se numara si un film la cinema. Este recomandat ca aceasta prima vizita la cinema sa fie alaturi de tine, la un film dublat in limba romana.

Probabil ca esti deja ingrijorata de comportamentul lui la cinema, stiindu-l vorbaret si curios, insa tocmai de aceea trebuie sa ii explici de acasa cateva reguli pe care sa le respecte cand ajungeti acolo. Spre exemplu, trebuie sa inteleaga ca la cinema nu are voie sa vorbeasca in timp ce filmul ruleaza, caci celelalte persoane de langa voi nu vor mai putea fi atente la actiunea filmului. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care mananca sau bea ceva in timpul filmului. Tu trebuie sa ii explici, pe intelesul lui, ca cei din jur nu trebuie deranjati. Astfel, daca mananca popcorn sau bea suc, spune-i ca trebuie sa tina cutia in fata lui si sa incerce sa nu dea pe jos.

Acum ca ati stabilit regulile pentru prima vizita la cinema, mai ramane doar sa alegeti filmul pe care sa il vizionati. Primul film pe care micutul tau il va vedea la cinema ar trebui sa fie unul destinat copiilor, poate chiar animat, dublat in limba romana. Este posibil sa fii tentata sa alegi un film 3D, mai ales ca in ultimul timp este foarte la moda acest tip de filme. Pentru cel mic insa va fi suficient faptul ca trebuie sa se acomodeze cu agitatia dintr-o sala de cinema, cu luminile, sunetele si imaginile prezente, mai ales ca ochelarii 3D vor sta cu greu pe nasucul lui mic. Alege filme in format normal, cu o actiune apropiata de cea a desenelor pe care le urmareste.

Voi ati fost deja la film?