LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Momente importante > Super petrecerea de 1 an
data: 13 Septembrie 2013
Momente importante

Super petrecerea de 1 an

Momente importante
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Cum ne pregatim pentru petrecerea de un anisor? Este un eveniment de neuitat in familie in viata parintilor, de aceea trebuie organizat cu minutiozitate astfel incat vedeta principala sa se simta perfect. Sunt multe detalii de pus la punct care trebuie planificate de la bun inceput, sa nu te trezesti in criza de timp, alergand prin oras dupa paine cu o ora inainte sa vina invitatii.

Trebuie fixat un buget, lista de invitati, locatie, tema, meniu si masuri de precautie de la bun inceput. Bugetul este primordial, pentru ca de el depinde tot, el dictand cat de mult ne putem intinde cu cheltuielile, cati invitati putem avea.

Lista de invitati trebuie sa contina cu 15-20% mai multi invitati decat ati trecut pe hartie. Puteti incepe cu frati/surori si cei mai buni prieteni ai copilului, implicandu-l activ pe sarbatorit in stabilirea listei. Trebuie sa intrebati daca copilasii vor veni insotiti de parinti, bone sau frati ca sa suplimentati numarul de persoane.

Data si ora petrecerii, precum si locul in care se va desfasura trebuie comunicat invitatilor din timp. Daca va fi intr-un loc de joaca, va trebui sa vedeti locatia inainte, notand aspectele importante pe care trebuie sa le aduceti suplimentar. De exemplu, daca avem instalatia pentru muzica, daca sunt suficiente mese, daca sala va fi decorata frumos, daca toaletele sunt curate, acesta fiind un motiv foarte important in alegerea locatiei potrivite.

Tema petrecerii poate sa fie stabilita de sarbatorit/a, daca va vrea sa fie printesa/ print sau vrea sa fie cu masini si avioane. Veti putea astfel stabili culoarea si veti accesoriza locatia conform temei. Accesoriile pot include un banner cu "La multi ani", decoruri pentru prajituri, etichete pentru mancare si prajituri, semn "Spre petrecere", semn "Petrecerea este aici" si baloane.

Puteti decora mancarurile, astfel incat sa arate cat mai spectaculos si planifica activitati pentru copii. Nu uitati de "favor bags" pentru invitati, in care fiecare copil va primi la sfarsit un mic cadou in semn de multumire ca a venit la petrecere.
Meniul trebuie stabilit in functie de buget si de numarul invitatilor. Trebuie sa va informati daca vreunul din invitati este alergic la anumite ingrediente gen gluten, nuci sau arahide. Este bine sa aveti la indemana o trusa de prim ajutor, in cazul in care se vor intampla mici accidente, cazaturi sau altceva.

Pe langa toate acestea, nu uitati sa va distrati impreuna cu vedeta petrecerii... copilul iubit.