LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Unde mergem > Toata lumea pe patine!
data: 08 Februarie 2016
Unde mergem

Toata lumea pe patine!

Unde mergem
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Iarna, acea perioada a anului cand lumea prefera sa se cuibareasca in varful patului, inconjurata de paturi, ciocolata calda si sa se uite non-stop la filme. Iarna, acea perioada a anului cand cei mici vor sa iasa din casa, indiferent de temperaturile de afara.

Deci, ce facem cu prichindeii plini de energie? Ii ducem la patinoar! Patinajul este unul dintre sporturile de iarna pentru care nu iti trebuie neaparat pregatire in prealabil si pe care il poate practica oricine, de la mic la mare. Practic, in momentul in care a invatat sa mearga, cel mic poate invata sa se descurce si pe patine. Plus ca, avand in vedere ca iarna nu prea ne vine sa iesim din casa, cei mici stau mult mai mult timp in fata televizorului sau a calculatorului, si stim cu totii efectele negative pe care acestea le pot avea asupra dezvoltarii copiilor. Asadar, sa luam cu asalt patinoarele si sa le transformam in terenuri de joaca.

In Bucuresti sunt cateva patinoare care va asteapta sa alunecati cu gratie pe gheata:

1. Patinoarul din Parcul Cismigiu – un patinoar artificial, plasat in aer liber, cu o capacitate de peste 1000 de persoane. Il mai puteti gasi deschis doar pana la finalul acestei luni.
2. Patinoarul Drumul Taberei – aflat langa Parcul Moghioros, patinoarul din Drumul Taberei strange pe gheata o multime de iubitori ai patinelor, dar si ai evenimentelor organizate acolo.
3. Patinoarul din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) – patinoarul este situat langa biserica maramuresana de lemn de la Titan, pe B-dul Liviu Rebreanu si va fi deschis pana la 1 martie.
4. Patinoarul Herastrau on Ice – patinoarul cu una dintre cele mai generoase suprafete, de 1500 mp, va fi deschis pana la sfarsitul lunii februarie.
5. Patinoarul Oraselul Copiilor – acesta este situat la intrarea in Parcul Tineretului, langa statia de metrou Brancoveanu.

Pe langa aceste patinoare in aer liber, le mai gasiti si pe cele doua din mall-urile bucurestene Promenada si Afi Palace Cotroceni.