LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL
Articole > Imunizare > Tratamente de imunizare pentru copii
data: 13 Septembrie 2013
Imunizare

Tratamente de imunizare pentru copii

Imunizare
autor: Bebebucovina
0 MEMBRI
VOTAT DE

Exista numeroase produse pentru stimularea imunitatii la copii, incepand cu preparate naturiste pana la imunomodulatoare sau vaccinuri. Toate acestea contin extracte din diversi agenti infectiosi, dar in cantitati mici, care introduse in organismul copilului, vor stimula productia de anticorpi impotriva germenilor, asigurand imunitatea la un eventual contact cu acestia.

Agentii infectiosi, chiar daca sunt bacterii sau virusi, sunt intr-un numar mare, si se modifica de la an la an. Daca va decideti sa administrati copilului imunostimulatoare, trebuie sa apelati la medicul pediatru, care avand un istoric al copilului, va sti ce sa va recomande, excluzand o infectie acuta.

In pofida acestora, exista riscul ca la intrarea intr-o colectivitate, sa se imbolnaveasca. Un organism sanatos va fi capabil sa-si dezvolte singur imunitatea impotriva germenilor cu care vine in contact.

Multi copii pot avea afectiuni ale tractului respirator. In cazul acesta, li se va recomanda imunostimulatoare. Incepand de la 7 luni, o alta solutie benefica pentru cresterea imunitatii sunt curele la salina. Vitamina C administrata sub forma de capsule sau prin aport de fructe este foarte buna; siropurile naturale de catina ajuta bebelusul care are probleme cu rosul in gat.

Mierea este foarte buna pentru copii incepand cu varsta de un an (pana la 1 an nu este recomandata). 10 picaturi de echinaceea pe zi, pot ajuta enorm copilul, mai ales in caz de raceala.

Daca nu sunteti adepta medicamentelor, va recomandam sa consultati un medic homeopat, care poate prescrie o schema de tratament dedicata copilului dumneavoastra.