LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL

Despre Bebe Bucovina

FAQ DESPRE BEBEBUCOVINA CONTACT

Venirea micutului tau pe lume inseamna o schimbare in viata ta, iar pregatirea pentru aceasta experienta este esentiala, de aceea ne-am propus sa fim alaturi atât de mamicile care se bucura deja de experiente minunate alaturi de micutii lor, cât si de viitoarelor mamici, cu o platforma special creata, in care putem sta linistite de vorba ca intre prieteni.

Te asteptam pe Bebe Bucovina cu o gama larga de subiecte de unde poti afla lucruri interesante si sfaturi utile. Singurele limite sunt cele pe care, cu siguranta, le sustii si tu, si anume bunul simt si respectul fata de ceilalti.

Ne dorim sa va cunoastem mai bine si sa comunicam prin articole scurte insotite, si de fotografii prin care tu sa ne spui experienta ta ca parinte pe subiectele abordate de comunitatea Bebe Bucovina. Poti, de asemenea, sa comentezi la fiecare articol si sa-ti arati aprecierea prin setarea ca “Favorit”.

Partea cea mai frumoasa este ca nu te aglomeram cu articole peste articole despre subiecte care poate nu te intereseaza cel mai mult. Vei vedea in fiecare zi pe “Home Feed” doar articolele care au legatura cu interesele tale si articolele favorite.

Suntem deschisi la orice sugestie prin care putem sa facem aceasta prietenie si mai frumoasa, asa ca asteptam cu drag propunerile tale prin formularul de Contact.

Cele mai importante locatii in care gasim produsul Bebe Bucovina sunt: Carrefour, Cora, Selgros, Farmaciile Sensiblu, Farmaciile Bebe Tei (Lacul Tei si Calea Vacaresti), Supermarket Bebe Tei din Militari.

Cu drag,
Bebe Bucovina