LOGIN
CONT NOU ADAUGA ARTICOL

Termeni si conditii

Serviciul BebeBucovina.ro, aflat in proprietatea S.C. Rio Bucovina SRL si administrat de ADVANCED IDEAS STUDIO SRL, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord ("Acord"). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www.bebebucovina.ro, numita in continuare "website". Accesarea in orice fel a site-ului web BebeBucovina.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document. Utilizarea site-ului web BebeBucovina.ro reprezinta un acord implicit din partea Dvs. cu acest document.

1. TERMENI
Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Rio Bucovina. Rio Bucovina isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Rio Bucovina isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2.DESCRIERE
Serviciul BebeBucovina.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului web BebeBucovina.ro consta in prezentarea de informatii pentru cei interesati de cresterea, educarea si sanatatea copiilor.
Informatiile prezentate pe site-ul BebeBucovina.ro, au un caracter informativ si suplimentar, in nici un caz nu se pot substitui recomandarilor date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dumneavoastra.
De asemenea, in cadrul acestui serviciu este inclusa, nelimitativ, comunicarea prin intermediul comentariilor, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. Accesarea oricarui continut al site-ului web bebebucovina.ro reprezinta implicit o utilizare a serviciului bebebucovina.ro .
Serviciul BebeBucovina.ro este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste site-ul web www.bebebucovina.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).
Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului BebeBucovina.ro, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva, sau care dovedeste rea-vointa.
De asemenea, serviciul BebeBucovina.ro nu garanteaza in nici un fel faptul ca un utilizator va reusi sa reintre in contact cu persoanele pe care le cauta. Acest fapt depinde de factori care nu sunt in totalitate sub controlul serviciului BebeBucovina.ro, si astfel acesta nu poate si nu va oferi o astfel de garantie.
Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce intretine serviciul BebeBucovina.ro este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.
Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului BebeBucovina.ro nu sunt garantate in nici un fel.

3. CONFIDENTIALITATE
Caracterul privat este extrem de important pentru Rio Bucovina si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu Rio Bucovina. Cu toate acestea, esti de acord ca Rio Bucovina are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator Serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai.
Rio Bucovina isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor Rio Bucovina sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.
Conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor BebeBucovina.ro. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de catre membri sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare.

4. SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, iti setezi o parola si ti se va transmite prin email modalitatea de activare a contului. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia.
Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat Rio Bucovina de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.
Rio Bucovina nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca orice utilizator autorizat al contului tau BebeBucovina.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Esti de acord ca esti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. SISTEMUL DE GARANTII
Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse.
Noi solicitam fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de membrii inregistrati sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti membri respectand principiile bunului simt si prudentei.
Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este reponsabilitatea ta sa inregistrezi si sa mentii un Profil Personal corect astfel incat sa primesti informatii precise prin BebeBucovina.ro.
Atat cat ii este permis de lege, Rio Bucovina se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. Rio Bucovina nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii Serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea Serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale Serviciului vor fi corectate.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Rio Bucovina va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Rio Bucovina nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistrati. In mod expres, esti de acord ca Rio Bucovina nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.
Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Rio Bucovina si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Colectivul site-ului web BebeBucovina.ro care ofera serviciul BebeBucovina.ro nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a site-ului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".
Colectivul site-ului web BebeBucovina.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul comentariilor, incarcarea de fotografii personale, texte personale, etc. trimise prin intermediul site-ului BebeBucovina.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

7. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre ACTIVE SOFT. Incetarea Serviciului si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la info@BebeBucovina.ro sau fax la 0040-21-2095342. Rio Bucovina poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care Rio Bucovina considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Esti de acord ca Rio Bucovina nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul BebeBucovina.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane.
Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul BebeBucovina.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Copyright 2004, Rio Bucovina. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul BebeBucovina.ro. Prin aceasta autorizare, Rio Bucovina nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul BebeBucovina.ro.
Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului BebeBucovina.ro apartin Rio Bucovina sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii.
Fara acordul prealabil si in scris al Rio Bucovina, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul BebeBucovina.ro.

10. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Rio Bucovina va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Rio Bucovina a serviciilor pe internet. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Rio Bucovina.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Rio Bucovina.
Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa contact@bebebucovina.ro.

11. NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR
Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.
Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.BebeBucovina.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii.
Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate.